Skip to content

Over mijAnnemieke van Baal

Zoek jij een ervaren communicatie professional? Een regisseur van jouw marketingcommunicatie, PR, branding, evenementen? Iemand die de handen uit die graag de handen uit de mouwen steekt. Neem dan vooral contact met mij op.

creatief en strategisch business partner

Your strategic and creative partner in crime

Met vijfentwintig jaar werkervaring in mijn broekzak ben ik een allround senior marketing en communicatiemanager, die graag zelf ook de handen uit de mouwen steekt. Door goed te luisteren, met veel plezier hard te werken heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan. Ik heb gewerkt aan zowel klant- als bureauzijde, bij Nederlandse bedrijven, klein & groot. internationale organisaties & global brands. Overheid. 

Ik ben beschikbaar op freelance / ad-interim basis voor projecten en ondersteuning op het gebied van: merkstrategie tot creatieve concepten, events, content creatie, foto/video producties, PR, social media, websites, programmering & projectmanagement.

Zit je met je handen in het haar of staat het water aan de lippen? Dankzij mijn vele vlieguren, werk ik zelfstandig en ben ik snel up & running. Neem contact met mij op, ik word enthousiast van grote complexe tot kleine creatieve opdrachten. Ik werk het beste aan jouw zijde, als je strategische en creatieve partner in crime.

Annemieke van Baalin cijfers

0 + jaar
werkervaring aan bureau- en klantzijde. Bij Nederlandse bedrijven, klein en groot, internationale organisaties & global brands.
0 + launches
van product en diensten. Variërend van Tupperware bakjes en Urban Arrow bakfietsen tot Hansgrohe douches.
0 + Evenementen
heb ik georganiseerd. En eigenlijk ben ik hier gaande weg de tel in kwijt geraakt.
0 x verhuisd
in mijn leven, waarvan één keer naar Duitsland. Hierdoor kan ik mezelf snel aanpassen en thuis voelen.
ƒ 0
bedroeg het budget van mijn eerste grote B2B evenement.
0 websites
De eerste website maakte ik in 1999 en bij de laatste lag de focus op de online customer journey.